Gezichtsbehandelingen

U heeft de keuze uit een ruim assortiment aan gezichtsbehandelingen zowel voor ontspanning als huidverbetering. De behandelingen worden aangepast aan uw behoefte en de behoefte van uw huid om zo het optimale resultaat te bereiken. Om dit optimale resultaat te behouden is het belangrijk om uw huid thuis goed te verzorgen met de daarvoor bestemde producten. De tijd van uw behandeling kunt u zelf bepalen, aan de hand daarvan is het afhankelijk waar de behandeling uit zal bestaan. Kiest u voor een behandeling met massage, dan heeft u de keuze uit een ontspannende gezichtsmassage, een huidverbeterende gezichtsmassage of een combinatie van beide.

Classique

Tijdens deze behandeling maken we gebruik van de producten uit de hypo-sensible lijn, deze stemmen we af aan de basisbehoefte van uw huid.
Classique 30min. In deze behandeling ondergaat u het volgende: reiniging, peeling, de onzuiverheden worden weggehaald, de wenkbrauwen worden geëpileerd en sluiten af met een verzorgende dagcrème. Deze behandeling is geschikt als snelle en effectieve reiniging.
Classique 45min. Deze behandeling in een uitbreiding op de voorgaande behandeling, en zorgt naast een goede effectieve verzorging ook voor een heerlijke ontspanning tijdens een reinigend of verzorgend masker.
Classique 60min. Even heerlijk ontspannen en een momentje voor uzelf tijdens een heerlijk massage van het gezicht, nek, schouders en decolleté.

 

 

Aroma therapie

De geur van Etherische olie heeft een psychologisch effect. De werkstoffen van etherische oliën hebben een lichamelijk effect. Een goed voorbeeld is dat eucalyptus de luchtwegen opent, bij vrijwel iedereen bekend. Wat minder mensen weten is dat eucalyptus ook goed is voor de bloedvaten en tegen bijvoorbeeld wintertenen helpt. Zo hebben alle oliën hun eigen uitwerking op het menselijke lichaam. Zowel lichamelijk als geestelijk.

Aromatherapie claimt niet alle soorten ziektes, aandoeningen en ongemakken te kunnen behandelen; er zijn een aantal gebieden waarin aromatherapie gebruikt kan worden.

Massage; Bij massage worden bepaalde plaatsen van het lichaam gemasseerd met massage olie, met daaraan toegevoegd etherische olie. Pijnlijke spieren worden zo dubbel gestimuleerd, enerzijds door de rustgevende massage, anderzijds door de genezingskracht van Etherische oliën.

Masker; Bij het masker kunnen we enkele druppels van een ampul toevoegen, die zo samen met de werkstoffen van het masker door dringen in de huid. Of een heerlijk fruitmasker, waardeze werkstoffen allemaal al in verwerkt zijn.

Masker Modelant

Een zichzelf verwarmend masker met daardoor veel dieptewerking. Elke afzonderlijke huidzone wordt centimeter voor centimeter behandeld met speciale werkstoffen die diep in de huid worden opgenomen. De oplossing van alle schoonheidsproblemen. Intensieve vochtherstel, effectieve anti-aging verzorging of als regulerende behandeling voor een onzuivere huid.

– Reiniging van gezicht, hals en decolleté
– Peeling, toniseren
– Verwijderen van onzuiverheden
– Concentraat aangepast aan uw huidconditie
– Diverse verzorgende crèmes op oogpartij, gezicht en hals
– Dikke laag buffercrème
– Warmtemasker op basis van mineralen
– Verzorgende dagproducten

Etherische oliën

De geur van Etherische olie heeft een psychologisch effect. De werkstoffen van etherische oliën hebben een lichamelijk effect. Een goed voorbeeld is dat eucalyptus de luchtwegen opent, bij vrijwel iedereen bekend. Wat minder mensen weten is dat eucalyptus ook goed is voor de bloedvaten en tegen bijvoorbeeld wintertenen helpt. Zo hebben alle oliën hun eigen uitwerking op het menselijke lichaam. Zowel lichamelijk als geestelijk.

Bij deze behandeling worden de producten van de lijn Acad’aromes gebruikt, deze producten zijn volledig samengesteld met essentiële oliën:
– Reinigingsgel
– Reinigingslotion
– Reinigingspeeling
– Onzuiverheden worden verwijderd
– Wenkbrauwen geëpileerd
– Masage decoleté, hals en gezicht met een masagekaars
– Fruitmasker
– Dagcremé

Soin Hydratation Optimale

Tijdens deze behandeling stabiliseren we het vocht in de huid door:
– intensieve hydratatie van de bovenste huidlagen.
– De huid is zacht en soepel en  de teint straalt weer.
– De huid voelt niet meer trekkerig aan.
Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes.
Voor een optimaal resultaat kunt u de behandeling in kuur verband boeken, deze is 1 keer per week gedurende 4 weken.

              Sans titre-2

Soin Oxygénant Stimulant

Een goede verzorging tegen vervuiling en UV-stralen.
– Bindt de strijdt aan met de effecten van vervuiling.
– Versterkt de natuurlijke bescherming van de huid.
– De huid is zacht en verstevigd.

              IM - ASB Visage - Soin Oxyg+®nant Stimulant LR

Soin Lifting Raffermissant à la Vitamine C

Bestrijdt huidverslapping. Voor alle huidtypes.
– Herstructureerd de huid.
– Bevat antioxidant werkstof.
– De verstevigde huid is getonifieerd en blaakt van vitaliteit en energie.

Soin Lifting Raffermissant Vitamine C