Gezichtsbehandelingen voor de jeugd

Jeugdbehandeling

In deze behandeling ondergaat u het volgende: reiniging, peeling, de onzuiverheden worden weggehaald, de wenkbrauwen worden geëpileerd en sluiten af met een verzorgende dagcrème. Deze behandeling is geschikt als snelle en effectieve reiniging.

Jeugdbehandeling

Luxe jeugdbehandeling

Deze behandeling in een uitbreiding op de voorgaande behandeling, en zorgt naast een goede effectieve verzorging ook voor een heerlijke ontspanning. We doorlopen de volgende stappen: reiniging, peeling, de onzuiverheden worden weggehaald, de wenkbrauwen worden geëpileerd, je hebt de keuze uit een massage of een masker en sluiten af met een verzorgende dagcrème. Deze behandeling is geschikt als effectieve reiniging en heerlijke ontspanning.

Luxe jeugdbehandeling

Acne behandeling

Deze behandeling is speciaal ontwikkeld voor mensen met acne vulgaris. Tijdens deze behandeling worden producten gebruikt die de acne klachten aanpakken en onderdrukken. We beginnen met een reiniging, een lijnzaadpakking(om de huid te verweken) of een glyco-peeling(intensievere peeling om de huid te verdunnen), daarna worden de pustels (puistjes) en comedonen (mee-eters) geledigd, we gebruiken een aangepast masker om de huid te reinigen en te verzachten en we sluiten af met een verzorgende crème afgestemd op de huid. Voor een effectief resultaat is het belangrijk om de huid thuis goed te reinigen en verzorgen met de daarvoor bestemde producten.

Acne kuurbehandeling

Om een sneller en effectiever resultaat te verkrijgen, kun je een kuurbehandeling ondergaan. Deze bestaat uit minstens 5 behandelingen, die 1 maal per week voor 5 weken achter elkaar gepland worden. Ook hierbij is het belangrijk om de daarvoor bestemde producten thuis te gebruiken. Daarna is het belangrijk om elke 4-6 weken een onderhoudende behandeling te plannen om de acne aan te blijven pakken en de huid goed schoon te houden.