Schoonheidsbehandelingen

U heeft de keuze uit een ruim assortiment aan gezichtsbehandelingen zowel voor ontspanning als huidverbetering. De behandelingen worden aangepast aan uw behoefte en de behoefte van uw huid om zo het optimale resultaat te bereiken. Om dit optimale resultaat te behouden is het belangrijk om uw huid thuis goed te verzorgen met de daarvoor bestemde producten. De tijd van uw behandeling kunt u zelf bepalen, aan de hand daarvan is het afhankelijk waar de behandeling uit zal bestaan. Kiest u voor een behandeling met massage, heeft u de keuze uit een ontspannende gezichtsmassage, een huidverbeterende gezichtsmassage of een combinatie van beide.

Classique

Tijdens deze behandeling maken we gebruik van de producten uit de hypo-sensible lijn, deze stemmen we af aan de basisbehoefte van uw huid. In deze behandeling ondergaat u het volgende: reiniging, peeling, de onzuiverheden worden weggehaald, uw wenkbrauwen worden geëpileerd, een ontspannende massage van gezicht, decolleté, nek en schouders, een verzachtend masker en een verzorgende dagcrème.

Aroma therapie

De geur van Etherische olie heeft een psychologisch effect. De werkstoffen van etherische oliën hebben een lichamelijk effect. Een goed voorbeeld is dat eucalyptus de luchtwegen opent, bij vrijwel iedereen bekend. Wat minder mensen weten is dat eucalyptus ook goed is voor de bloedvaten en tegen bijvoorbeeld wintertenen helpt. Zo hebben alle oliën hun eigen uitwerking op het menselijke lichaam. Zowel lichamelijk als geestelijk.

Aromatherapie claimt niet alle soorten ziektes, aandoeningen en ongemakken te kunnen behandelen; er zijn een aantal gebieden waarin aromatherapie gebruikt kan worden.

Massage; Bij massage worden bepaalde plaatsen van het lichaam gemasseerd met massage olie, met daaraan toegevoegd etherische olie. Pijnlijke spieren worden zo dubbel gestimuleerd, enerzijds door de rustgevende massage, anderzijds door de genezingskracht van Etherische oliën.

Masker; Bij het masker kunnen we enkele druppels van een ampul toevoegen, die zo samen met de werkstoffen van het masker door dringen in de huid. Of een heerlijk fruitmasker, waardeze werkstoffen allemaal al in verwerkt zijn.

Masker Modelant

Een zichzelf verwarmend masker met daardoor veel dieptewerking. Elke afzonderlijke huidzone wordt centimeter voor centimeter behandeld met speciale werkstoffen die diep in de huid worden opgenomen. De oplossing van alle schoonheidsproblemen. Intensieve vochtherstel, effectieve anti-aging verzorging of als regulerende behandeling voor een onzuivere huid.

– Reiniging van gezicht, hals en decolleté
– Peeling, toniseren
– Verwijderen van onzuiverheden
– Concentraat aangepast aan uw huidconditie
– Diverse verzorgende crèmes op oogpartij, gezicht en hals
– Dikke laag buffercrème
– Warmtemasker op basis van mineralen
– Verzorgende dagproducten

Etherische oliën

De geur van Etherische olie heeft een psychologisch effect. De werkstoffen van etherische oliën hebben een lichamelijk effect. Een goed voorbeeld is dat eucalyptus de luchtwegen opent, bij vrijwel iedereen bekend. Wat minder mensen weten is dat eucalyptus ook goed is voor de bloedvaten en tegen bijvoorbeeld wintertenen helpt. Zo hebben alle oliën hun eigen uitwerking op het menselijke lichaam. Zowel lichamelijk als geestelijk.

Bij deze behandeling worden de producten van de lijn Acad’aromes gebruikt, deze producten zijn volledig samengesteld met essentiële oliën:
– Reinigingsgel
– Reinigingslotion
– Reinigingspeeling
– Onzuiverheden worden verwijderd
– Wenkbrauwen geëpileerd
– Masage decoleté, hals en gezicht met een masagekaars
– Fruitmasker
– Dagcremé

Hydradermie

Hydradermie, de behandeling met zichtbare, langdurige resultaten. Hydradermie is wereldwijd dé behandelwijze bij uitstek voor cliënten die uitsluitend het beste willen voor hun huid. Ook voor de mannenhuid! Voor een vette, droge, vochtarme of gevoelige huid, om rimpels te vervagen en om de huid rond de ogen en de hals te behandelen.

Wanneer heeft je huid behoefte aan een Hydradermie behandeling? Ieder moment is een moment voor een Hydradermie behandeling. Huidcellen vernieuwen zich om de 28 dagen. Elke dag komen dode huidcellen aan de oppervlakte, de poriën worden gevuld met onzuiverheden, afvalstoffen raken moeilijk verwijderd, de huid verstikt. Dan is het moment voor een Hydradermie behandeling aangebroken… Afgestemd op de behoefte van jouw huid, om de huid in de diepte te reinigen, te hydrateren, nieuw leven en nieuwe glanste geven.

Hydradermie bestaat uit drie fasen:
– Als eerste wordt bekeken wat de conditie van je huid is. Daar worden de gels bij gezocht en op je huid aangebracht.
– Als tweede wordt een gaasje over je gezicht gelegd. Hierdoor wordt de bloedcirculatie onmiddellijk gestimuleerd waardoor de zuurstofvoorziening naar de cellen wordt verbeterd.
– Als derde een lifting massage. Manuele technieken kunnen wonderen verrichten op een huid die is voorbehandeld. Lichte druk- en strijkmassages in combinatie met een verstevigend serum en liftinggel zorgen voor ontspannen gelaatstrekken en een prachtige uitstraling.

Ons advies om je huid weer in topconditie te brengen:
Doe een kuur van 4 x de Hydradermie behandeling in 4 weken