Over mij

Beste bezoeker,

Mijn naam is Nicole Vugts. Mijn passie ligt bij mijn werk: mensen kunnen helpen hun huidproblemen onder controle te krijgen. Ik vind het geweldig om de resultaten te zien na regelmatige behandelingen of kuur behandelingen en het gebruik van de producten thuis. En daardoor de blijdschap en het enthousiasme van de mensen, dat is waar ik het voor doe. Ook vind ik het belangrijk om door middel van massages de huid te kunnen verbeteren en deze persoonlijk te maken. En natuurlijk heerlijk ontspannen, even een momentje voor jezelf.

Sinds november 2009 ben ik werkzaam als schoonheidsspecialiste in mijn eigen schoonheidssalon. Hier werk ik met de producten van Academie, welke oorspronkelijk uit Parijs komen. Deze reinigende en verzorgende producten zijn aangepast aan elk huidtype. De producten zijn in de salon tevens te koop om uw gezicht thuis optimaal te kunnen verzorgen.

In februari 2013 heb ik een certificaat behaald voor het “lash-by-lash” plaatsen van wimperextensions.

In juni 2015 heb ik mijn diploma voor Allround schoonheidsspecialiste behaald. Met de specialisaties Acne, Bindweefsel- en Pincementmassage, Shiatsu en Aromatherapie.

Daarnaast ben ik partner geworden bij LR, deze producten zijn te verkrijgen in de salon.

Gun uzelf ontspanning en een mooie uitstraling!