Kleine behandelingen

Wenkbrauw epileren

Wenkbrauwen worden geëpileerd d.m.v. een pincet, zo krijg je er een mooi strak model in. Tussen de wenkbrauwen in kunnen de haren ook weggehaald worden d.m.v. harsen. Aangepast op de vorm van uw gezicht wordt een nieuw model in de wenkbrauwen gemaakt. Het gezicht wordt sprekend als de wenkbrauwen mooi in een natuurlijk model zijn.

Harsen bovenlip en/of kin

Eerst wordt de huid ontsmet, de haartjes worden verwijdert met warme hars. De eventuele harsresten worden verwijdert met een speciale olie. Om de huid weer te kalmeren wordt er een verzachtende crème aangebracht. Sommige mensen hebben donkere haargroei bij de bovenlip, op de kin of kaak/wangen. Vrouwen in de overgang hebben verandering in de hormoonhuishouding waardoor er meer en donkere beharing kan ontstaan. Voor deze mensen is harsen ideaal, de haartjes blijven zes tot acht weken weg. Het geeft een zacht gevoel.

Wimpers en/of wenkbrauwen verven

Voordat met de behandeling wordt begonnen, wordt een zachte crème op de gevoelige huid rond de ogen aangebracht. Daarna wordt er een watje en een wimperblaadje aangebracht om de huid te beschermen tegen de verf. Tenslotte kan de verf verwijderd worden door een watje en/of een oogbadje.

U kunt ze laten verven om de wimpers en wenkbrauwen meer accent te geven. De verf blijft zes tot acht weken zitten. Handig voor als de huid gereinigd is, voor als u gaat zwemmen, wanneer u met vakantie gaat of als u hele lichte wimpers of wenkbrauwen heeft.